Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

02/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

02 Kasım 2023

02/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

Merhume Sabiha Kurt’un eşi , Oğuzhan Kurt’un babası ,Soğuksu Pazar yeri esnaflarından Merhum Hidayet ve Seyfi Kurt’un kardeşleri ,Kasım KURT vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ontemmuz Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Ontemmuz Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Kasım Kurt’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Yüksel ve Emine Kürekçi’nin oğlu , Nihat , Melahat , Hüseyin ve Fatma’nın kardeşleri , Murat KÜREKÇİ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Himmetoğlu Yayla Camiide kılınacak öğle namazının ardından Himmetoğlu Köyü Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Murat Kürekçi’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Karadon Mahallesi sakinlerinden , Merhum Recep Bilgin’in eşi , Sabahattin , Ertan ve Merhum Süleyman Balçın’ın anneleri , Yavuz , Oğuzhan , Ülkü ve Ali Balçın’ın babaanneleri , Ömer Arslankılıç’ın anneannesi , Ayşe BALÇIN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karadon Camiide kılınacak öğle namazının ardından Karadon Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Ayşe Balçın’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Yayla Mahallesi sakinlerinden , Merhum Feyzullah ve Merhume Lütfiye Özyurt’un oğulları , Zuhal Özyurt’un eşi , Tayfun ve Derya Özyurt’un babaları , Özcan ve Volkan Özyurt’un abileri ,Gizem , Asilkan ve Merih Özyurt’un dedeleri , T.T.K ‘ dan emekli Kenan ÖZYURT vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Fener Camiide kılınacak öğle namazının ardından Asri Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Kenan Özyurt’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.